fbpx

EYP Finland etsii korkeakouluharjoittelijaa

By Pieta Salonen • 5 elokuun, 2021

Tule meille harjoittelijaksi!

EYP Finland ry etsii korkeakouluharjoittelijaa ajalle 1.9.2021–30.11.2021. Työtehtäviin kuuluu avustamista yhdistyksen Eurooppalainen kansalaisuutesi -hankkeessa sisältäen mm. yhteydenpitoa oppilaitoksiin, kouluvierailujen koordinointia ja toteutusta sekä viestinnällisiä tehtäviä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta yhteiskunnallisen koulutuksen ja nuorten kansainvälistymisen teemoista
  • Hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja 
  • Järjestelmällisyyttä ja oman ajankäytön organisointitaitoa
  • Aktiivista asennetta järjestötyöhön
  • Sujuvia teknisiä taitoja (mm. Microsoft Office)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Valmiutta satunnaiseen matkustamiseen kotimaassa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta järjestötyöstä tai kouluyhteistyöstä, ruotsin kielen taitoa, ja viestinnällistä osaamista.

Työaika on 37,5 h /vko. Työ saattaa sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Työpaikkana on toimistomme Allianssi-talossa Pasilassa, mutta tarjoamme hyvin joustavat etätyöskentelymahdollisuudet. EYP Finlandilla työskentelee myös kokoaikainen pääsihteerimme.

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakuohjeet

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään 15.8.2021 mennessä sähköpostilla: rekry@eypfinland.org. Haastattelut pidetään 18.-19.8. etäyhteyksin ja valinta pyritään tekemään 20.8.2021 mennessä.

Harjoittelijan palkka on 1400 € / kk, yliopiston harjoittelutukea ei vaadita.


Lisätietoja antaa yhdistyksen pääsihteeri Pieta Salonen, pieta.salonen@eypfinland.org, puh. 044 970 7743.