Toimikunnat

EYP Finlandin toimikunnat ovat tiettyyn aihealueeseen keskittyviä työryhmiä, jotka toimivat vuoden ajan. Kaikki toimikuntien jäsenet ovat vapaaehtoisia jäseniämme.

Voit lukea alta eri toimikunnistamme. Mikäli olet kiinnostunut liittymään johonkin toimikuntaan, voit ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan!

teaser_370x250px_11

EYP Finlandin toimikunnat 2018

Toimikunnan tehtävät

Viestintätoimikunta työskentelee EYP Finlandin viestinnällisten projektien parissa. Sen jäsenet esimerkiksi auttavat luomaan sosiaalisen median julkaisuja ja kampanjoita, antavat palautetta viestintämateriaaleista ja auttavat verkkosivujen sisällön suunnittelussa.

Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, valokuvaamisesta tai editoinnista, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja
Matti Lötjönen

President

Toimikunnan tehtävät

Varainkeruutoimikunta avustaa EYP Finlandin toiminnan rahallisen tuen ja lahjoistusten hakemisessa. Sen jäsenet auttavat sopivien kumppanien yhteydenotoissa ja ylläpitävät voimassaolevia suhteita.

Jos olet kiinnostunut oppimaan varainkeruun vinkkejä ja auttamaan EYP Finlandia onnistumaan, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja

Toimikunnan tehtävät

Tulevaisuustoimikunta keskittyy kehittämään EYP Finlandia järjestönä. Sen jäsenet pohtivat ideoita parantaakseen toimintaa ja antavat palautetta useaan kysymykseen.

Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan EYP Finlandin kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa ja olet visionääri, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja

Toimikunnan tehtävät

Tapahtumatoimikunta auttaa koordinoimaan EYP Finlandin osuutta muiden järjestöjen tapahtumissa ja edustaa EYP Finlandia niissä.

Jos olet kiinnostunut koordinoimaan ja järjestämään tapahtumia sekä verkostoitumaan muiden nuorisojärjestöjen jäsenten kanssa, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja

Toimikunnan tehtävät

Vuosijuhlatoimikunta on vastuussa EYP Finlandin vuosijuhlan käytännön järjestelyistä. Sen jäsenet auttavat löytämään juhlapaikan ja hoitamaan yhteydenpitoa sen kanssa.

Jos olet kiinnostunut järjestämään monien EYP-läisten suosikkitapahtumaa vuosijuhlia, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja
Ida Eerola

Vice President for International and Academic Affairs

Toimikunnan tehtävät

Board of Advisors on EYP Finlandin hallituksen neuvoa-antava elin. Sen jäsenet keskustelevat sekä itsensä että EYP Finlandin hallituksen päättämistä aiheista.

Jos sinulla on laajaa kokemusta EYP:stä ja EYP Finlandin toiminnasta ja olet kiinnostunut kehittämään järjestöä, tämä toimikunta on sinulle!

Toimikunnan puheenjohtaja