teaser_370x250px_4

Istunnot

EYP Finland edistää nuorten Eurooppa-tuntemusta Suomessa monin tavoin. Järjestämme vuosittain neljä alueellista istuntoa vuoden aikana ja yhden kansallisen istunnon.

Koulut voivat lähettää yhden tai useamman delegaation alueellisiin istuntoihin. Ilmoittautuminen istuntoihin avataan alkusyksystä. EYP Finlandin kautta on myös mahdollista osallistua istuntoihin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin ulkomailla.

teaser_370x250px_8

Koulukiertue

Elo-lokakuussa järjestetään koulukiertue, jonka aikana EYP Finland kiertää pääasiallisesti toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa EYP Finlandin toiminnasta ja eri mahdollisuuksista osallistua toimintaan. EYP Finlandin voi myös kutsua koululle puhumaan Eurooppa-aiheista.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tämän linkin kautta!

teaser_370x250px_5

EU-koululähettiläät

Nuorten Eurooppa -hankkeessa kannustetaan nuoria keskustelemaan sekä ottamaan kantaa ajankohtaisiin EU-asioihin. Nuorten Eurooppa -hanke on Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston hanke, jonka käytännön toteutuksesta EYP Finland vastaa.

Koululla järjestettävän infopäivän aikana tutustutaan Euroopan parlamentin toimintaan niin esitelmän kuin toiminnallisen parlamenttisimulaation avulla, jonka aikana nuoret pääsevät hyppäämään meppien saappaisiin ja tekemään päätöksiä ajankohtaisista EU-asioista. Koulut voivat tilata EU-koululähettilään kouluille veloituksetta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää EYP Finlandin tarjoamista mahdollisuuksista opetuksessa? Haluaisitko tilata koulukiertue-esittelyn koulullesi?

Voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.