banner_620x360_10-2

Istunnot

EYP Finland edistää nuorten Eurooppa-tuntemusta Suomessa monin tavoin. Istunnot ovat Euroopan nuorten parlamentin päätapahtumia. Järjestämme vuosittain neljä alueellista istuntoa ja yhden kansallisen istunnon. Tavallisin ja helpoin tapa lähteä mukaan EYP-toimintaan on osallistuminen alueelliseen istuntoon.

Istuntoihin ilmoittautudaan täältä. Istuntoon voi osallistua yksittäisenä delegaattina tai yhdessä koulun delegaation kanssa. EYP Finlandin kautta on myös mahdollista osallistua istuntoihin ulkomailla.

Voit kutsua meidät vierailulle koulullesi kertomaan lisää istunnoista, ota yhteyttä: info@eypfinland.org

kuvapeli

EU-parlamenttisimulaatiot kouluryhmille

Nuorten Eurooppa -hankkeessa kannustetaan nuoria keskustelemaan sekä ottamaan kantaa ajankohtaisiin EU-asioihin. Nuorten Eurooppa -hanke on Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston hanke, jonka käytännön toteutuksesta EYP Finland vastaa.

Koululla järjestettävän infopäivän aikana tutustutaan Euroopan parlamentin toimintaan niin esitelmän kuin toiminnallisen parlamenttisimulaation avulla, jonka aikana nuoret pääsevät hyppäämään meppien saappaisiin ja tekemään päätöksiä ajankohtaisista EU-asioista. Vierailut ovat kouluille maksuttomia!

teaser_370x250px_8

EU-tietoisku

Keväisin ja syksyisin järjestetään koulukiertue, jonka aikana EYP Finland kiertää pääasiallisesti toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa Euroopan Unionista ja EYP Finlandin tapahtumista. Esitys sopii erinomaisesti esimerkiksi yhteiskuntaopin tunnille. Vuonna 2022 toteutamme vierailuja myös etäyhteyksin.

Tilaa kouluvierailu lähettämällä meille sähköpostia: info@eypfinland.org