banner_620x360_10-2

Istunnot

EYP Finland edistää nuorten Eurooppa-tuntemusta Suomessa monin tavoin. Järjestämme vuosittain neljä alueellista istuntoa vuoden aikana ja yhden kansallisen istunnon.

Istuntoihin ilmoittautudaan täältä. EYP Finlandin kautta on myös mahdollista osallistua istuntoihin ulkomailla.

ep-072144n_eye_village_illu_2

EU-mobiilipeli kouluryhmille

Tunne Eurooppa -mobiilipelin avulla EU:n toimintaperiaatteet tulevat nuorille tutuksi. Pelissä käsitellään ajankohtaisia EU-aiheita, kuten ilmastonmuutosta sekä nuoriin kohdistuvia asioita, kuten äänestämistä, opiskelua ja liikkumista EU-maissa. Tutuksi tulevat myös EU:n arvot, tavoitteet, toimielimet, päätöksenteko ja käytännön toiminta. Peli on kehitetty yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa.

Teemme vierailuja paikan päällä tai etäyhteyksin joulukuuhun 2020 saakka. Vierailun tekee nuori, tehtävään koulutettu vapaaehtoinen. Vierailut ovat kouluille maksuttomia!

kuvapeli

EU-parlamenttisimulaatiot kouluryhmille

Nuorten Eurooppa -hankkeessa kannustetaan nuoria keskustelemaan sekä ottamaan kantaa ajankohtaisiin EU-asioihin. Nuorten Eurooppa -hanke on Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston hanke, jonka käytännön toteutuksesta EYP Finland vastaa.

Koululla järjestettävän infopäivän aikana tutustutaan Euroopan parlamentin toimintaan niin esitelmän kuin toiminnallisen parlamenttisimulaation avulla, jonka aikana nuoret pääsevät hyppäämään meppien saappaisiin ja tekemään päätöksiä ajankohtaisista EU-asioista. Vierailut ovat kouluille maksuttomia!

teaser_370x250px_8

Muut kouluvierailut

Elo-lokakuussa järjestetään koulukiertue, jonka aikana EYP Finland kiertää pääasiallisesti toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa EYP Finlandin toiminnasta ja eri mahdollisuuksista osallistua toimintaan. EYP Finlandin voi myös kutsua koululle puhumaan Eurooppa-aiheista. Vuonna 2020 toteutamme vierailuita myös etäyhteyksin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tämän linkin kautta!