Yhteistyö

Euroopan nuorten parlamentin ydinkohderyhmä on 16–19-vuotiaat lukiolaiset, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi yhdestä tai useasta seuraavista asioista: yhteiskunnallisista asioista, kansainvälisyydestä, eri kulttuureista, matkustamisesta, vaikuttamisesta, uusien ihmisten tapaamisesta, julkisesta esiintymisestä tai siinä kehittymisessä, väittelystä, kielistä tai kielitaitojen parantamisesta sekä järjestötoiminnasta. Laajempaan kohderyhmään kuuluu myös ammattiin opiskelevat, 15–21-vuotiaat nuoret opiskelussa tai opiskelun ulkopuolella sekä yhteistyökumppanit, opettajat ja tukijat. EYP Finlandin toimintaan osallistuvat ovat vahvasti tietoisia ajankohtaisista aiheista.

EYP Finlandissa on 1700 jäsentä ja nuoria tavoitetaan useiden eri kanavien kautta. Kuukausittainen uutiskirje tavoittaa satoja nuoria ja julkaisut sosiaalisessa mediassa tavoittavat parhaillaan 10 000 nuorta. EYP Finlandin tapahtumiin osallistuu vuosittain satoja ajankohtaisesti valveutuneita nuoria.

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi mainostamaan EYP Finlandin julkaisuissa tai tekemään paikallisen tai valtakunnallisen tason yhteistyötä EYP Finlandin kanssa, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan miten yhteistyö olisi molemmille antoisaa!

Miksi me?

house
30
Järjestämme tapahtumia valtakunnallisesti

Kohtaamme nuoria valtakunnallisesti ympäri Suomen jopa 30 eri paikkakunnalla.

people
5000
Kohtaamme nuoria

EYP Finlandin tapahtumissa kohdataan vuosittain lähes 5000 nuorta, jotka ovat pääosin 15–22 -vuotiaita opiskelijoita.

share
Me jaamme aktiivisesti useilla kanavilla

Meillä on Facebookissa yli 3000 seurajaa, Twitterissä yli 700 seuraajaa, Instagramissa yli 600 seuraajaa ja uutiskirjettämme tilaa lähes 500 henkilöä. Jaamme mielellämme yhteistyökumppaniemme sisältöä seuraajillemme!

Yhteistyöhön?

Lähtemällä EYP Finlandin yhteistyökumppaniksi tuet nuorten aktiivista kansalaisuutta, yhteiskunnallisten tietojen ja taitojen kehittämistä sekä kansainvälistymistä. Olemme avoimia keskustelemaan mahdollisuuksista!

Paikallinen yhteistyökumppani

EYP Finland järjestää viisi istuntoa vuosittain. Vuonna 2018 alueelliset istunnot järjestetään Salossa, Kuopiossa, Tampereella ja Vaasassa. Kansallinen istunto vuonna 2019 järjestetään Lahdessa. Paikallisessa tasolla voit tukea tiettyä  istuntoa rahallisesti tai materiaalisesti edistäen juuri tietyn kaupungin tapahtuman onnistumista. Jokaisessa tapahtumassa on 80–160 osallistujaa ja tapahtumiin liittyviä julkaisuja jaetaan aktiivisesti eri kanavilla.

Hankeyhteistyökumppani

Hankeyhteistyökumppanina voit lähteä mukaan tukemaan Eurooppalainen kansalaisuutesi -hanketta, johon kuuluu valtakunnallinen koulukiertue, joka pyrkii tavoittamaan yhteensä 6000 nuorta toisen asteen oppilaitoksissa sekä neljä alueellista istuntoa neljällä eri paikkakunnalla, joihin osallistuu yhteensä noin 600 nuorta.

Kansallinen yhteistyökumppani

EYP Finlandin kansallisena yhteistyökumppanina tuet koko järjestön toimintaa valtakunnallisesti. Tapahtumia järjestetään vuosittain 30 eri paikkakunnalla ja tapahtumissa on lähes 5000 käyntiä.

Kansainvälinen yhteistyökumppani

EYP Finland on osa Euroopan laajuista EYP-verkostoa, joka toimii 40 Euroopan maassa. EYP Finlandin tapahtumiin osallistuu vuosittain osallistujia 30 eri Euroopan maasta ja EYP Finland lähettää yli 100 nuorta ulkomaille. Kansainvälisen tason yhteistyökumppanina tuet aktiivisesti nuorten kansainvälistymistä ja saat mahdollisuuden tavoittaa tuhansia nuoria verkoston välityksellä.

Yhteistyökumppanit

Hankeyhteistyökumppanit

Tehdään yhteistyötä!

Jos sinun organisaatiosi tai yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai haluat kuulla lisää yhteistyömahdollisuuksista EYP Finlandin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä!

Laita lomakkeen kautta meille viestiä, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä. Keskustelemme mielellämme, miten voimme yhdessä kannustaa nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen ja hyötyä molemminpuolin antoisasta yhteistyöstä!