Yhteistyö

Euroopan nuorten parlamentin kohderyhmä on 15–22-vuotiaat nuoret, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista, kansainvälisyydestä ja eri kulttuureista. Teemme tiivistä yhteistyötä opettajien ja eri oppilaitosten kanssa. EYP Finlandin toimintaan osallistuvat ovat aktiivisia ja tiedostavia nuoria.

EYP Finlandissa on noin 550 jäsentä. Julkaisumme eri sosiaalisen median kanavissa tavoittavat parhaillaan 10 000 henkilöä. EYP Finlandin tapahtumiin osallistuu vuosittain satoja eri taustaisia nuoria.

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi mainostamaan EYP Finlandin julkaisuissa tai tekemään paikallisen tai valtakunnallisen tason yhteistyötä kanssamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten yhteistyö olisi molemmille antoisaa! Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@eypfinland.org.

Miksi me?

house
30
Järjestämme tapahtumia valtakunnallisesti

Kohtaamme nuoria valtakunnallisesti ympäri Suomen jopa 30 eri paikkakunnalla.

people
5000
Kohtaamme nuoria

EYP Finlandin tapahtumissa kohdataan vuosittain lähes 5000 nuorta, jotka ovat pääosin 15–22-vuotiaita opiskelijoita.

share
Me jaamme aktiivisesti useilla kanavilla

Tavoitamme kohderyhmämme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Jaamme mielellämme yhteistyökumppaniemme sisältöä seuraajillemme!

eyppohjoissuomi_370x250px

Yhteistyöhön?

Lähtemällä EYP Finlandin yhteistyökumppaniksi tuet nuorten aktiivista kansalaisuutta, yhteiskunnallisten tietojen ja taitojen kehittämistä sekä kansainvälistymistä. Olemme avoimia keskustelemaan mahdollisuuksista!

EYP Finlandin kansallisena yhteistyökumppanina tuet koko järjestön toimintaa valtakunnallisesti. Tapahtumia järjestetään vuosittain 30 eri paikkakunnalla ja tapahtumissa on lähes 5000 käyntiä. Lisäksi EYP Finland lähettää noin 100 nuorta ulkomaille, jolloin tuet aktiivisesti myös nuorten kansainvälistymistä.

Hankeyhteistyökumppanina voit lähteä mukaan tukemaan esimerkiksi Eurooppalainen kansalaisuutesi -hankettamme, johon kuuluu valtakunnallinen koulukiertue, joka pyrkii tavoittamaan tuhansia nuoria toisen asteen oppilaitoksissa sekä 3-4 alueellista istuntoa, joihin osallistuu satoja nuoria.

EYP Finland järjestää vuosittain 4-5 istuntoa ympäri Suomea. Paikallisella tasolla voit tukea tiettyä istuntoa rahallisesti tai materiaalisesti edistäen juuri tietyn kaupungin tapahtuman onnistumista. Jokaisessa istunnossa on 80–160 osallistujaa, ja tapahtumiin liittyviä julkaisuja jaetaan aktiivisesti eri kanavilla.

Kansalliset yhteistyökumppanit

Hankeyhteistyökumppanit

Paikalliset yhteistyökumppanit

Tehdään yhteistyötä!

Jos sinun organisaatiosi tai yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai haluat kuulla lisää yhteistyömahdollisuuksista EYP Finlandin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit olla yhteydessä sähköpostitse tai laittaa lomakkeen kautta meille viestiä, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä. Keskustelemme mielellämme, miten voimme yhdessä kannustaa nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen ja hyötyä yhdessä antoisasta yhteistyöstä!