Paikallisjärjestöt

eyphelsinki_370x250px

EYP Helsinki

EYP Helsinki järjestää erilaisia tapahtumia vuoden aikana, vaihdellen rennoista illallisista mielenkiintoisiin työpajoihin. Olet tervetullut tapahtumiimme riippumatta iästäsi tai kokemuksestasi, jopa vaikket olisi EYP Helsingin jäsen. Mutta koska liittyminen on ilmaista, suosittelemme sitä!

EYP Helsingin hallitus kokoontuu noin kerran kuussa, ja jäsenenä olet tervetullut kokouksiimme. Kuulemme mielellään sinun ideoitasi!

Hallitus

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen sähköpostilla: helsinki@eypfinland.org.

eypturku_370x250px

EYP Turku

EYP Turku on yksi EYP Finlandin viidestä paikallisjärjestöstä. Me järjestämme monenlaisia tapahtumia jäsenillemme, kuten paneelikeskusteluja, brunsseja ja elokuvailtoja. EYP Turun hallitus kokoontuu noin kerran kuussa. Tapahtumamme ovat usein Turussa, mutta olet aina tervetullut osallistumaan riippumatta asuinpaikastasi.

Sinun ei tarvitse olla EYP Turun jäsen osallistuaksesi tapahtumiimme, mutta suosittelemme liittymistä vahvasti, sillä se on ilmaista, ja lomakkeen täyttäminen vie vain minuutin.

Hallitus

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen sähköpostilla: turku@eypfinland.org.

eyptampere_370x250px

EYP Tampere

EYP Tampere on EYP Finlandin paikallisjärjestö. Vuosittain järjestämme laajan skaalan tapahtumia, jotka vaihtelevat vaalipaneeleista rentoihin vohveli-iltoihin tai hauskoihin laserpeleihin.

Kaikki EYP Tampereen jäsenet ja ei-jäsenet riippumatta iästä tai kokemuksesta ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin tapahtumiin!

Hallitus

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen sähköpostilla: tampere@eypfinland.org.

eypitasuomi_370x250px

EYP Itä-Suomi

EYP Itä-Suomi on vuonna 2011 perustettu EYP Finlandin paikallisjärjestö. Sen pääpaikka on Kuopiossa, mutta se toimii koko Itä-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Keskitymme järjestämään rentoja tapahtumia koko toiminta-alueellamme. Nämä mahdollistavat sekä vanhojen että uusien EYP-kavereiden tapaamisen, painottaen EYP:n akateemista puolta. Tämä tekee EYP Itä-Suomesta helposti lähestyttävän tavan jatkaa EYP:ssä niin paikallisesti kuin kansallisesti.

Hallitus

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen sähköpostilla: itasuomi@eypfinland.org.

eyppohjoissuomi_370x250px

EYP Pohjois-Suomi

Prioriteettimme on tarjota kaikille jäsenille jännittäviä tapahtumia, mukaan lukien rentoja ja virallisempia tapahtumia sekä koulutuksia. Me pyrimme myös laajentamaan toimintaamme koko Pohjois-Suomeen. Pääpaikkamme on Oulussa, mutta toivomme saavamme jäseniä myös muualta! Liittymällä jäseneksi voi osallistua kaikkiin tapahtumiimme.

Täyttämällä jäsenlomakkeemme pystyt näkemään millainen järjestö EYP on, sekä inspiroitua siitä, kuten me kaikki olemme.

Hallitus

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen sähköpostilla: pohjoissuomi@eypfinland.org.