EYP nuorten syksyn istuntojen päätöslauselmat luettavissa

05.12.2022

Vuosi 2022 on nyt tulossa päätökseensä ja haluaisimme kiittää kaikkia, jotka osallistuivat EYP Finlandin istuntoihin ja olivat mukana toiminnassa tänä vuonna!

Syksyn istuntojen päätöslauselmat ovat nyt luettavissa Issuussa. Käy lukaisemassa, mitä suomalaiset ja eurooppalaiset nuoret ovat kirjoittaneet eri aiheista muun muassa siitä, mitä EU:n tulisi tehdä kyberturvallisuuden parantamiseksi ja jäsenvaltioiden yhteistyön kehittämiseksi sen saralla. Tästä aiheesta lisää Tampereen istunnon päätöslauselmassa.

Päätöslauselmat pitävät sisällään nuorten kannanottoja eri valiokuntien aiheista: maatalous ja maaseutujen kehitys, ihmisoikeudet, paikalliskehitys, työllisyys ja sosiaalipolitiikka, ympäristö, julkinen terveys ja ruokaturvallisuus, naisten oikeudet ja sukupuolten tasa-arvo, turvallisuus ja puolustus, kulttuuri ja koulutus, talous- ja rahapolitiikka, juridiset asiat, kansalaisoikeudet, oikeus ja sisäpolitiikka sekä liikenne ja turismi.

Tampereen alueellisen istunnon 2022 päätöslauselma Kaikki kaikkien puolesta: Yhteistyö ja solidaarisuus konfliktien ratkaisussa Euroopassa

Salon alueellisen istunnon 2022 päätöslauselma Pieniä tekoja, suuri vaikutus: kansalaisten osallisuutta hyödyntämällä kestävämpi Eurooppa