fbpx

EYP Finland edusti kansainvälisessä koulutuksessa

By Matti Lötjönen • 29 syyskuun, 2015

Euroopan nuorten parlamentin (EYP) kansainvälinen toimielin järjesti koulutuksen Berliinissä 28.–31. elokuuta 2015. Kyseinen EYP Summer Academy -koulutus kokosi yhteen 95 Euroopan nuorten parlamentin jäsentä 33 eri Euroopan maasta. Osallistujat olivat pääasiassa muiden kansallisten komiteoiden hallituksien jäseniä. EYP Finlandia edusti hallituksen varapuheenjohtaja Laura Uusitalo sekä hallituksen jäsen Viktor Salenius.

Koulutuksen tavoitteena oli EYP-toiminnan edelleen kehittäminen niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Osallistujat saivat koulutusta lisäksi muun muassa tiedottamisessa, yhteiskuntasuhteissa sekä tasapuolisen toiminnan mahdollistamisessa kaikille nuorille.

Koulutuksessa painotettiin kansainvälisen yhteistyön tärkeyttä. Parhaita toimintakäytäntöjä jaettiin eri maiden järjestöjen kesken ja mielenkiintoisia keskusteluja käytiin järjestöjen tulevaisuudesta. EYP Finland sai Summer Academystä uusia ideoita ja tukea tavoitteilleen tarjota vaihtoehtoista, mielenkiintoista ja kansainvälistä koulutusta suomalaisille nuorille.

Valokuvaaja: Janne Vanhemmens (BE)EYP_Summer_Academy_yhteiskuva_Janne_Vanhemmens

EYP_Summer_Academy_training