fbpx

Ilmoittaudu nyt EYP Finlandin alueellisiin istuntoihin!

By Matti Lötjönen • 11 syyskuun, 2016

Ilmoittautuminen delegaatiksi EYP Finlandin alueellisiin istuntoihin on nyt auki! Jos olet noin 16-22-vuotias, kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, kansainvälisyydestä, haluat saada uusia ystäviä tai päästä kehittämään kielitaitoasi, alueelliset istunnot sopivat sinulle.

Istunnoissa pohditaan ajankohtaisia kysymyksiä pienryhmissä ja lopulta esitetään lopputulos muille osallistujille. Istuntojen kieli on englanti.

Voit ilmoittautua yksin tai max neljän hengen ryhmänä. Jos opiskelet lukiossa tai ammattioppilaitoksessa, esimerkiksi kurssikavereista voi saada seuraa. Voit myös ilmoittautua vaikka et tällä hetkellä opiskelisi missään. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/mraj4fWDw0vqaVSM2. Kaikki lisätiedot löydät ilmoittautumislomakkeesta.

———————————————————————————————————-

Anmälan är nu öppen för delegater till EYP Finlands regionala sessioner! Om du är 16-22 år och bor i Finland, är intresserad av aktuella frågor inom samhället, internationalitet, nya vänner och bättre språkkunskaper så är regionala sessionerna något för dig! Under sessionerna behandlas olika aktuella ämnen  och lösningar till samhällsfrågor i små grupper. Sessionernas arbetsspråk är engelska. Man kan anmäla sig oberoende om man studerar vid ett gymnasium, yrkesinstitut eller inte studerar för tillfället. Anmälan görs via denna länk https://goo.gl/forms/mraj4fWDw0vqaVSM2 Tillägsinformation kan finnas i anmälningsblanketten.

———————————————————————————————————-

Registration as a Delegate for the Regional Sessions of EYP Finland is open! If you are 16-22 years old, live in Finland, interested in current political topics, international perspectives, making new friends, and improving your academic language skills, Regional Sessions are for you.
At Sessions you will be discussing current issues in small committees and presenting your group decisions to the other participants. The working language of the sessions is English.
You can register alone or as a group of up to four people. If you study in high school or vocational school you can easily find company from your coursemates. You can still register even if you do not currently study. Registration happens through the attached link: https://goo.gl/forms/mraj4fWDw0vqaVSM2
More information can be found in the registration form.
*Please note that we only accept Delegates living in Finland*