fbpx

European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n syyskokous 26.11.

By Matti Lötjönen • 17 marraskuun, 2016

syyskokous-26-11European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n syyskokous järjestetään Turussa lauantaina 26. marraskuuta kello 12.30 alkaen. Kokous pidetään Turun yliopiston Ylioppilastalo A:n (Rehtorinpellonkatu 4 A) toisessa kerroksessa Turku-salissa. Kokous päättyy kello 16 mennessä. Mukaan voivat tulla kaikki EYP Finlandin jäsenet.

Kokousasiakirjat on julkaistu osoitteessa https://issuu.com/eypfinland/docs/syyskokousmateriaalit_26.11.2016_ey. Materiaaleihin sisältyy:

1. Kokouksen esityslista
2. yhdistyksen hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi vuodelle 2017
3. Vuoden 2017 hallitusehdokkaiden esittelyt

Kokousasiakirjoihin on suositeltavaa perehtyä hyvin etukäteen. Mahdolliset muutosesitykset voi toimittaa etukäteen osoitteeseen info(at)eypfinland.org tai tuoda kirjallisesti vuosikokoukseen.

Äänioikeus syyskokouksessa on yhdistyksen jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2016 jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Jäsenmaksu tulee maksaa viimeistään sunnuntaina 20.11.2016. Jos jäsenmaksun maksaa tämän jälkeen, tulee maksusta ottaa tulostettu tosite mukaan vuosikokoukseen. Mikäli olet epävarma siitä, oletko EYP Finlandin jäsen tai maksanut jäsenmaksun, voit tarkistaa asian tai pyytää jäsenmaksulaskun EYP Finlandin taloudenhoitajalta, Iida Lylyltä (iida.lyly(at)eypfinland.org). Voit maksaa jäsenmaksun syyskokoustilassa ennen kokouksen alkua myös käteisellä.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä yksi ääni. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirjapohja syyskokoukseen löytyy alta linkkinä. Valtakirja täytyy toimittaa syyskokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana ja tulostettuna kopiona. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava yhdistyksen jäseniä sekä maksanut yhdistyksen vuoden 2016 jäsenmaksun.

Syyskokouksen Facebook-tapahtuma löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/266034010459564

Tervetuloa!

Valtakirja EYP Finlandin jäsenet syyskokous 26.11.2016