fbpx

TET-viikkoni EYP Finlandilla

By Matti Lötjönen • 18 marraskuun, 2016

 

istunto_kollaasi
Kuvakollaasi Regional Sessioneilta


Nimeni on Isak Träskman, tein TET-viikon EYP Finlandilla 14-18.11.2016. Käyn koulua Grundskolan Norsenissa ja harrastan jalkapalloa. Perheeni koostuu vanhemmista ja pikkusiskosta. Vapaa-ajallani tykkään katsoa TV:tä ja pelata jalkapalloa ja pleikkaa.

Kuulin European Youth Parliament Finlandista isältäni, joka oli kuulut siitä jonkun oppilaan kautta. Kuultuani organisaatiosta menin nettisivulle ja luin vähän siitä, se kuulosti kiinnostavalta. Joten hain tänne ja sain paikan.

Aloitin maanantaina tekemällä Excel taulukon, mutta tietokoneen hiiri ei toiminut joten minun piti mennä ostamaan uusi. Kun tulin takaisin jatkoin taulukon tekemistä johon keräsin istuntojen akateemisia aiheita. Samana päivänä asetin postikortteja toimiston seinälle. Seuraavana päivänä jatkoin Excel taulukon tekemistä. Kun olin saanut taulukon valmiiksi aloitin kuvakollaasin tekemistä, kuvat olivat EYP Finlandin Regional Sessioneista.

Kun tulin toimistolle keskiviikkona viimeistelin kuvakollaasin ja julkaisin sen teksteineen Facebookin ja Twitteriin. Sen jälkeen tein lisää kollaaseja ja laitoin ne EYP Finlandin kansikuviksi Facebookin ja Twitteriin. Tämän jälkeen aloitin toisen Excel taulukon tekemisen ja kävin kaupassa ostamassa jotain syötävää kokoukseen. Seuraavana aamuna tein taulukon valmiiksi, laskin osallistujamääriä ja aloitin EYP Finlandin yleisesityksen kääntämisen ruotsiksi. Sen jälkeen lähdin Malmiin osallistuakseni YouthSpeak Forumiin, se oli kiinnostava ja kiva elämys.

aiesec
Minä, Kaisa ja Rebecca YouthSpeak Forumilla malmissa

Viimeisenä päivänä EYP Finlandilla jatkoin yleisesitteen kääntämistä ruotsiksi ja tein blogikirjoituksen.

Tällä viikolla opin paljon uutta EYP Finlandista ja sen toiminnasta. Sen lisäksi opin miten voi tehdä kuvakollaasin tietokoneella. YouthSpeak Forumilla opin sen että teknisillä aloilla ei ole tarpeeksi väkeä, erityisesti naisia tarvitaan enemmän.

Suosittelisin TET-viikkoa EYP Finlandilla kaikille

Kirjoittanut:

Isak Träskman