fbpx

EYP Portugalilla avoin delegaattihaku Bejan alueidenväliseen foorumiin

By Matti Lötjönen • 2 helmikuun, 2017

Etkö osallistunut syksyn alueellisiin istuntoihin? Ovatko kaverit mainostaneet EYP:tä? EYP Portugalilla on käynnissä avoin delegaattihaku Bejan alueidenväliseen foorumiin, joka järjestetään 24.–26.3. Hae mukaan kansainväliseen kokemukseen Suomen harmaata karkuun!

Mikäli olet 16-19-vuotias ja opiskelet toisen asteen oppilaitoksessa, voit hakea delegaatiksi. Totta kai myös istuntoihin jo osallistuneet ovat tervetulleita hakemaan!

Muistathan, että istuntoon osallistuaksesi sinun täytyy olla EYP Finlandin jäsen ja maksanut jäsenmaksusi vuodelle 2017. Mikäli sinulla on kysyttävää joko jäsenyydestä tai ylipäätään ulkomaille istuntoon hakemisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen henri.haapanala@eypfinland.org!

Toivomme myös, että kaikki hakemuksen lähettävät ilmoittavat hakemuksestaan yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme pitää kirjaa ulkomaille lähtevistä jäsenistämme.

***

Did not participate in the autumn Regional Sessions? Friends have been advertising EYP? EYP Portugal has an open Call for Delegates for the Beja Inter-Regional Forum which takes place between 24.–26.3. Apply to an international experience away from a slushy Finland!

If you are between 16 and 19 years old and currently attending secondary education, you are eligible to apply as a delegate. Naturally we also welcome applications from members who have previously participated in sessions!

Please keep in mind that in order to participate in the session, you must be a member of EYP Finland and have paid your membership fee for the year 2017. If you have any questions about membership or applying for sessions abroad, do not hesitate to contact henri.haapanala@eypfinland.org!

We also kindly request all applicants to send a confirmation email to the above address so we are able to keep track of our members going abroad.

Facebook: https://www.facebook.com/beja2017/

Call PDF: https://goo.gl/rF1HhJ
Application Form:
https://goo.gl/forms/JutxqoEinQBtCeYW2