fbpx

EYP Finlandin Kevätkokous ja Järjestöpäivät 2017

By Matti Lötjönen • 21 maaliskuun, 2017

EYP Finlandin vuoden 2017 kevätkokous järjestetään lauantaina 1.4. ja järjestöpäivät heti perään 1.–2.4 Lempäälässä aivan Tampereen läheisyydessä. Ilmoittaudu mukaan 26.3. mennessä täällä!

Kevätkokous lauantaina 1.4 klo 12.30–14.30
EYP Finlandin viralliseen kevätkokoukseen ovat kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleita! Lähetämme virallisen kokouskutsun kevätkokoukseen jäsenistöllemme maaliskuun aikana. Tule mukaan kuulemaan mitä vuoden EYP Finlandin hallitus on tehnyt alkuvuoden aikana ja mitä muuta on suunnitelmissa vuodelle 2017!

EYP Finlandin järjestöpäivät 1.4–2.4 klo 14.30 alkaen
Kaikki EYP Finlandin toiminnasta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita järjestöpäivillemme! Tapahtuma on avoin niin uusille kuin kokeneillekin jäsenille, paikallisjärjestöjen nykyisille ja vanhoille hallituslaisille, EYP Finlandin työryhmäläisille sekä ulkomailla istuntoja kiertäneille EYP:läisille.

Järjestöpäivillä käydään läpi EYP Finlandin suurempia linjoja, kuten tulevaa strategiaa, pohditaan kehityskohteita, kouluttaudutaan järjestöön liittyvissä asioissa sekä pidetään työryhmä- ja paikallisjärjestötapaamisia.

Järjestöpäivät alkaa lauantaina 1.4. klo 14.30 alkaen ryhmäytyksellä, jonka jälkeen ohjelmaan kuuluu erilaisia koulutus- ja keskustelumoduuleita. Järjestöpäivät loppuu sunnuntaina 2.4. noin klo 14.00. Tarkempi ohjelma järjestöpäivistä julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Tapahtuma on täysin maksuton. EYP Finland tarjoaa lounaan molempina päivinä, illallisen lauantaina ja aamiaisen sunnuntaina. Majoittuminen tapahtuu koululla, joten varaa mukaan oma makuupussi ja makuualusta.

Toivomme, että haluat tulla mukaan kehittämään EYP Finlandin toimintaa yhdessä muiden kanssa sekä nauttimaan kiinnostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta! Laita siis päivämäärät kalenteriin ylös – nähdään kevätkokouksessa ja järjestöpäivillä!

Ilmoittaudu mukaan 26.3. mennessä! Täytä ilmoittautumislomake täällä.

Lisätietoa Facebook -tapahtumasta.EYP Finland’s Annual Spring Meeting is on Saturday 1.4. This is followed by EYP Finland’s Development days on 1.–2.4 in Lempäälä near Tampere. Sign up latest by 26.3 here!

Annual Spring Meeting Saturday 1.4. at 12.30–14.30
We warmly welcome all members of EYP Finland to our Annual Spring Meeting. We will send the official invitation to our all members during March. Come hear what the board of EYP Finland has done so far in 2017 and what are the plans for the rest of the year!

EYP Finland’s Development Days 1.4–2.4 from 14.30 onwards
Everybody interested in EYP Finland and our activities is welcomed to our Development Days! The event is open for both new and old members.

During the Development Days, we will discuss EYP Finland’s future directions such as our strategy and possible improvements. The program includes training modules as well as working group and regional board meetings.

The Development Days begin on Saturday 1.4. at 14.30 with team building. After that, the program will continue with variety of training- and discussion modules. The event ends on Sunday 2.4. around 14.00. Detailed program will be published on this page later.

The event is completely free! EYP Finland will offer a lunch during both days, dinner on Saturday and breakfast on Sunday to all the participants. The accomodation is organised in school venues in Lempäälä, so take your sleeping bag and pad with you!

We hope that you want to come develop EYP Finland together with others as well enjoy the interesting program and good company! Savet he date – see you at the Spring Meeting and Development Days!

Sign up latest by 26.3! Find the registration form here.

More information from the Facebook event.