fbpx

Kevätkokouskutsu ja järjestöpäivät 2017

By Matti Lötjönen • 23 maaliskuun, 2017

Hyvät jäsenet,

Tervetuloa European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n kevätkokoukseen lauantaina 1.4.2017 kello 12.30 alkaen. Jäseniä kuitenkin pyydetään saapumaan paikalle jo kello 12.00. Kokous pidetään Sääksjärven koululla osoitteessa Tampereentie 422, Lempäälä. Kokouksessa käsitellään vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2017 osavuosikertomus.

Kokousasiakirjat löytyvät täältä.

Kokousmateriaaleihin sisältyy:

  • Kokouksen esityslista
  • Vuoden 2016 vuosikertomus
  • Vuoden 2016 tilinpäätösasiakirjat ja tilintarkastuskertomus
  • Valtakirja jäsenille

Kevätkokous on kaikille EYP Finlandin jäsenille avoin. Kokoukseen voi osallistua ja kokouksessa äänestää vain, mikäli on maksanut vuoden 2017 EYP Finlandin jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Jäsenmaksulasku löytyy täältä. Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun, olethan yhteydessä pääsihteeriimme Maiju Tuomaiseen osoitteeseen maiju.tuomainen@eypfinland.org.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä yksi ääni. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirjapohja kevätkokoukseen löytyy täältä. Valtakirja täytyy toimittaa kevätkokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana ja tulostettuna kopiona. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Huomatkaa, että sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava yhdistyksen jäseniä sekä maksanut yhdistyksen vuoden 2017 jäsenmaksun. Kevätkokouksen jälkeen samassa tilassa jatkuvat EYP Finlandin järjestöpäivät 2017!

Kevätkokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta järjestöpäiville tulevat täyttäkää ilmoittautumislomake täällä.

Kevätkokouksen ja järjestöpäivien Facebook-tapahtumaan pääset täällä. Liitteenä löydät ohjelman ja yleiset ohjeet.

Lämpimästi tervetuloa sekä kevätkokoukseen että järjestöpäiville!

Juuli Salonen
President | Puheenjohtaja
European Youth Parliament Finland
E-mail: juuli.salonen@eypfinland.org


Liitteet

0001 EYP Finland jäsenmaksu 2017