fbpx

Avoin delegaattihaku – Call for Delegates: Youth Summit in Cyprus

By Matti Lötjönen • 31 maaliskuun, 2017

Neljä delegaattipaikkaa avoinna EYP Kyproksen Youth Summit –istuntoon! EYP Finland lähettää edustajia istuntoon, joka järjestetään Limassolissa Kyproksella 13.-16.7. Istunto on avoin kaikille istunnon aikaan 18-25-vuotiaille nuorille. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta EYP:stä, mutta EYP Finlandin edustajien tulee olla EYP Finlandin jäseniä. Osallistujille ei ole koulutusvaatimuksia. Istunnon työkieli on englanti. Hae itse mukaan tai vinkkaa kavereillesi! Hakemuksen deadline on 23.4. kello 23.59.

Täytä hakemuslomake täällä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen henri.haapanala@eypfinland.org.


Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen henri.haapanala@eypfinland.org.
EYP Finland is looking for four delegates to the Youth Summit of EYP Cyprus! The session is held on Limassol, Cyprus at 13.-16.7. The session is open to all young people between the age of 18 and 25 at the time of the session. No previous experience of EYP is required, but anyone representing EYP Finland must be a member of EYP Finland! There is no prerequisite in terms of education. The session is held in English. Apply yourself or tell a friend! The application deadline is 23.4. at 23.59 EET.

Fill in the application form here.

For any questions, please contact henri.haapanala@eypfinland.org.