fbpx

Avoin kesätyöpaikka: Toimistotyöntekijä ja sisällöntuottaja

By Matti Lötjönen • 3 toukokuun, 2017

Euroopan nuorten parlamentti (European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry) on koulutuksellinen, poliittisesti sitoutumaton kansainvälinen nuorisojärjestö, joka toimii 40 eri maassa. Se on ainutlaatuinen foorumi, joka rohkaisee nuoria eurooppalaisia ottamaan osaa yhteiskuntansa rakentamiseen. EYP Finland pyörii pääosin vapaaehtoisvoimin, ja toimintamme on nuorilta nuorille, joten pääset mukaan interaktiivista ja innostavaa kansainvälistä ilmapiiriä.

Haemme yhtä kesätyöntekijää avustamaan erilaisissa tehtävissä ajalle 5.–16.6.2017. Työsuhteen kesto on 50 tuntia ja työstä maksettava nettopalkka on 335 euroa. Työ sijoittuu pääasiallisesti toimistollemme Lauttasaareen Helsinkiin. Hakijalla tulee olla käytössään kesäseteli.

Tarjoamme kesätyöntekijälle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden tutustua järjestömaailmaan. Työtehtäviin tulee kuulumaan muun muassa viestinnällisiä tehtäviä (sosiaalisen median ja nettisivujen sisällön tuottamista), tapahtuman järjestämiseen liittyviä valmisteluja ja erilaisia toimistotehtäviä. Työtehtäviin on mahdollista vaikuttaa myös omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Hyvä englannin ja ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielellämme onnistuneen kesätyöjakson jälkeen suosituskirjeen ja palautetta jatkoa varten.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen
rekry@eypfinland.org

Hakuaika päättyy 16.5. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille 22.5. mennessä.

Ilmoitus myös täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Maiju Tuomainen, EYP Finlandin pääsihteeri
maiju.tuomainen@eypfinland.org
puh. +358 44 970 7743 (ma–pe klo 9–15)