fbpx

Viestintäharjoittelijaksi EYP Finlandille

By Matti Lötjönen • 5 toukokuun, 2017

European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry on vuonna 2001 perustettu poliittisesti sitoutumaton koulutuksellinen nuorisojärjestö, jolla on viisi paikallisjärjestöä ja noin 1500 jäsentä ympäri Suomen. EYP Finland edistää nuorten vaikutusmahdollisuuksia ja tietämystä ajankohtaisista asioista tarjoamalla foorumin oppimiselle ja mielipiteiden ilmaisulle. EYP Finland on yksi kansainvälisen EYP:n kansallinen komitea, joita on tällä hetkellä 40 eri maassa. EYP Finland pyörii pääosin vapaaehtoisvoimin ja toimintamme on nuorilta nuorille, joten pääset mukaan osaksi interaktiivista ja innostavaa kansainvälistä ilmapiiriä.

Etsimme nyt järjestömme ensimmäistä viestintäharjoittelijaa ajalle 28.8.–24.11.2017! Tule mukaan kehittämään järjestömme viestintää nuoreen ja dynaamiseen porukkaan!

Viestintäharjoittelijalta toivomme mielenkiintoa viestintää, yhteiskunnallisia eurooppalaisia aiheita ja nuorisojärjestöjä kohtaan. Viestintäharjoittelijan tehtävät ovat monipuolisia, eivätkä rajoitu vain viestintään. Niihin kuuluu muun muassa verkkosivujen ja sosiaalisen median suunnitelmallinen päivittäminen ja sisällön tuottaminen, yhteydenpito oppilaitoksiin, lehdistötiedotteiden laatiminen, tapahtumien varainkeruussa avustaminen, yhteydenpito tapahtumien osallistujiin ja yleiset toimistotehtävät. Työtehtäviin on mahdollista vaikuttaa kiinnostuksen kohteidesi ja opintojesi mukaisesti.

Harjoittelun menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kirjoitustaitoa ja kiinnostusta sisällöntuottamiseen sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille, innostusta ja ideoita viestinnän kehittämiseen sekä dynaamista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Edellytämme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Toivomme hakijalta joustavuutta ja positiivista asennetta. Arvostamme tämän lisäksi vahvaa visuaalista silmää, kuvankäsittelytaitoja ja aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta.

Tarjoamme sinulle innostavan ilmapiirin, jossa pääset todella testaamaan kykyjäsi ja vaikuttamaan viestintäämme ja sen kehitykseen osana kansainvälistä verkostoa. Perehdytämme sinut järjestömme toimintaan ja työnkuvaasi. Työtehtävät tulevat olemaan monipuolisia ja pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Saat myös kokemuksen kautta vahvan pohjan suomalaisesta ja eurooppalaisesta järjestökentästä sekä mahdollisuuden verkostoitua.

Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työharjoittelijaa (37,5 h/viikko) mutta sopimuksen mukaan on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisena (noin 20 h/viikko). Harjoittelun palkka on 1 187 euroa kuukaudessa. Oppilaitoksen harjoittelutuki katsotaan eduksi.

Harjoittelu alkaa elokuun alussa ja kestää kolme kuukautta ajalla 28.8.–24.11.2017 tai sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu pääosin toimistollamme Lauttasaaressa Helsingissä mutta mahdollisuus tehdä myös etätöitä joustavasti.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen rekry@eypfinland.org otsikolla “Viestintäharjoittelija” 23.5. mennessä.  Haastattelut järjestetään viikolla 22 toimistollamme Helsingissä tai sähköisesti Skypen kautta. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnasta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Pääsihteeri Maiju Tuomainen

maiju.tuomainen@eypfinland.org,

+358 44 970 7743 (Maanantaista perjantaihin klo 9–15)