fbpx

Ensimmäinen kesätyökokemus EYP Finlandissa

By Matti Lötjönen • 16 kesäkuun, 2017

Aloitin kesätyöni EYP Finlandissa 5. kesäkuuta 2017.  Kesätyö oli kahden viikon mittainen, ja sen ajanjakson aikana sain tutustua EYP Finlandin toimintoihin.

Kuten edellisessä blogissa mainitsin sain ensimmäisenä päivänä päästä heti touhuun askartelu tehtävien parissa. Tottakai minun työtehtäväni vaihtelivat päivä päivältä, joskus suunnittelin, etsin tietoa johonkin aiheeseen liittyen tai sain kertoa omista mielipiteistäni johonkin asian suhteen.

Joka päivä innostuin työhön, koska minua oli vastassa maailman ihanin työnantaja jonka kanssa sain keskustella vapaasti jokaisesta asiasta eikä ollut yhtään vaikea aloittaa hänen kanssaan keskustelua. Tämän lyhyen ajanjakson aikana sain tutustua erilaisiin ihmisiin EYP Finlandissa, ja heitä haluan kiittää hirmuisen paljon koska he pystyivät tukea minua vaikka he eivät olisi paikan päällä.

Tämän kesätyö aikana sain oppia paljon asioita työelämästä ja tuntuu että olisin yksi askel lähellä aikuistumiseen.

EYP Finland on minun mielestä aika mahtava järjestö missä sinä itse saat kertoa sun omista mielipiteistäsi ja osallistua alueellisiin istuntoihin tai vaikkapa päästä ulkomaille. Yleensä kun osallistuu tapahtumiin niin olet vaikkapa edustamassa järjestöäsi mutta EYP Finlandissa jokainen nuori edustaa itseään kaikissa istunnoissa. Se on aika tärkeää että nuori osallistuu tämän kaltaisiin tapahtumiin missä hän itse saa vaikuttaa. Se kehittää meidät viisaiksi aikuisiksi.

Toivotan myös kaikille lämmintä kesälomaa!

Ruwejda 15v