fbpx

EYP Finlandin kesäpäivät 2017

By Matti Lötjönen • 20 kesäkuun, 2017

Kesäpäivät järjestettiin 10.6.–11.6.2017 Oulussa. Molemmille päiville sattui aurinkoinen ja lämmin sää, mikä oli hyvin positiivinen yllätys.

Ensimmäisenä päivänä, lauantaina, aloitimme pienimuotoisella teambuildingilla, jossa tuttuun tapaan tutustuimme toisiimme paremmin. Sen jälkeen menimme yöpymispaikkamme, Huttukylän nuorisoseuran, lähellä sijaitsevan kosken äärelle grillaamaan makkaroita ja maissia. Koski oli kaunista aluetta etenkin luonnon, mutta myös tunnelman kannalta. Siellä vietimmekin melkein koko loppuillan, jonka jälkeen kukin sitten teki mitä teki.

Aloitimme toisen päivän joogaamalla ja venyttelemällä. Vaikka kukaan ei ollut varsinaisesti joogaamisen ammattilainen, ainakin omasta mielestäni se oli rentouttava, tai ainakin hauska kokemus. Sen jälkeen jakaannuimme neljään joukkueeseen ja pidimme pihapeliturnauksen, johon sisältyi mölkkyä, yatzya, kananmunanheittoa ja juoksukilpailu jalat sidottuina yhteen. Pian sen jälkeen olikin jo pakkaamisen, siivouksen ja kotiinlähdön vuoro. Kokonaisuudessaan kesäpäivät oli mukava kokemus.