fbpx

Registration as a Delegate for the Regional Sessions of EYP Finland 2017 is open!

By Matti Lötjönen • 18 elokuun, 2017

llmoittautuminen delegaatiksi EYP Finlandin alueellisiin istuntoihin on nyt auki!

Jos olet noin 16–19-vuotias, kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, kansainvälisyydestä, haluat saada uusia ystäviä ja päästä kehittämään kielitaitoasi, alueelliset istunnot sopivat sinulle!

Alueelliset istunnot järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä, Joensuussa, Porvoossa ja Salossa loka–marraskuussa. Istunnoissa pohditaan ajankohtaisia kysymyksiä pienryhmissä ja lopulta esitetään lopputulos muille osallistujille. Istuntojen kieli on englanti.

Voit ilmoittautua yksin tai max neljän hengen ryhmänä.  Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/F02HdvB8lZCYiqeP2.

Kaikki lisätiedot löydät ilmoittautumislomakkeesta ja täältä. Mikäli haluat esittelyn EYP Finlandista ja istunnoista kouluusi tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä regional.sessions@eypfinland.org.

Anmälan är nu öppen för delegater till EYP Finlands regionala sessioner!

Om du är 16-19 år och bor i Finland, är intresserad av aktuella frågor inom samhället, internationalitet, nya vänner och bättre språkkunskaper så är regionala sessionerna något för dig!  Regionala sessioner arrangera i Jyväskylä, Joensuu, Salo och Borgå. Under sessionerna behandlas olika aktuella ämnen och lösningar till samhällsfrågor i små grupper. Sessionernas arbetsspråk är engelska. Man kan anmäla sig oberoende om man studerar vid ett gymnasium, yrkesinstitut eller inte studerar för tillfället. Anmälan görs via denna länk https://goo.gl/forms/F02HdvB8lZCYiqeP2  Tillägsinformation kan finnas i anmälningsblanketten och här. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill ha mer information: regional.sessions@eypfinland.org.

Registration as a Delegate for the Regional Sessions of EYP Finland is open!

If you are 16-19 years old, live in Finland, interested in current political topics, international perspectives, making new friends, and improving your academic language skills, our Regional Sessions are for you!

This year the sessions are organised in Jyväskylä, Joensuu, Salo and Porvoo in October–November. At the Sessions you will be discussing current issues in small committees and presenting your group decisions to the other participants. The working language of the sessions is English.

You can register alone or as a group of up to four people. Register here: https://goo.gl/forms/F02HdvB8lZCYiqeP2

More information can be found in the registration form and here. If you wish to order a presentation to your school or have any questions, please contact us on regional.sessions@eypfinland.org.

*Please note that we only accept Delegates living in Finland*

Check out this video to find out more: