fbpx

Hae mukaan EYP Finlandin hallitukseen vuodelle 2018!

By Matti Lötjönen • 3 marraskuun, 2017

Hakuaikaa jäljellä 10.11.2017 kello 23:59 asti!

Haku EYP Finlandin hallitukseen vuodelle 2018 on nyt auki! Hae perjantaihin 10.11.2017, tai viimeistään syyskokoukseen mennessä 25.11.2017. Perjantaihin 10.11.2017 hakemukset ehtivät mukaan virallisiin syyskokousmateriaaleihin.

EYP Finlandin syyskokous ja vuosijuhla järjestetään Jyväskylässä lauantaina 25. marraskuuta 2017. Syyskokous pidetään Matara-Salin A-puolella osoitteessa Matarankatu 4. Kokous alkaa kello 12 ja päättyy kello 16 mennessä. Vuosijuhla on ravintola Priimuksessa (Taulumäentie 45) kello 19 alkaen.Virallinen syyskokouskutsu ja kokousmateriaalit lähetetään jäsenistölle myöhemmin sähköpostitse.

EYP Finlandin hallitus avaa kuitenkin jo haun hallitustoiminnasta kiinnostuneille. Toivomme, että kaikki hallitustoiminnasta kiinnostuneet ilmoittavat kiinnostuksestaan osoitteeseen rekry@eypfinland.org perjantaihin 10. marraskuuta mennessä.

Pyydämme kaikkia kiinnostuneita lähettämään samalla ”ilmoitus ehdokkuudesta” -lomakkeen täytettynä. Ehdolle asettuminen on mahdollista myös paikan päällä syyskokouksessa.Ehdokkaiden ilmoitukset julkaistaan pian haun loppumisen jälkeen verkkosivuilla ja Facebookissa, jolloin yhdistyksen kaikilla jäsenillä on mahdollisuus tutustua ehdokkaisiin ennalta ja esittää heille kysymyksiä. Ehdokashaastattelut alkavat EYP Finland | Members -sivulla heti, kun ehdokasesittelyt on julkaistu.

Hallitustoiminnasta on mahdollista lukea lisää Hallitustoiminta EYP Finlandissa vuonna 2018 -dokumentista.

Samana päivänä vuosikokouksen kanssa järjestetään EYP Finlandin vuosijuhla. Juhla alkaa klo 19 Jyväskylässä ravintola Priimuksessa. Vuosijuhlien hinta on 36 euroa + valitsemasi juomien hinta. Se sisältää valitsemasi alku-, pää- ja jälkiruuan sekä valitsemasi juomat. Vuosijuhlassa on juhlava pukeutuminen: esimerkiksi puku tai lyhyt tai pitkä mekko.Vuosijuhlien ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://goo.gl/forms/V24Ipy6N1s9nJT2n1 ja se on auki 15.11.2017 saakka.

Syyskokouksen ja vuosijuhlan facebook-tapahtuma löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1416626888390647/.Onnea ehdolle asettumiseen ja lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen ja vuosijuhlaan!

Hallitustoiminta EYP Finlandissa 2018

Ilmoitus ehdokkuudesta, EYP Finlandin hallitus 2018