fbpx

Syyskokouskutsu 25.11.2017 Jyväskylässä

By Matti Lötjönen • 17 marraskuun, 2017

Hyvät jäsenet,

Tervetuloa European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n syyskokoukseen lauantaina 25.11.2017 kello 12.00 alkaen. Jäseniä kuitenkin pyydetään saapumaan paikalle jo kello 11.30. Syyskokous pidetään Matara-Salin A-puolella osoitteessa Matarankatu 4. Kokouksessa käsitellään vuoden 2017 toimintaa, hyväksytään uusi strategia, sekä valitaan hallitus vuodelle 2018.

Kokousasiakirjat on julkaistu täällä. Tutustuthan niihin huolella ennen kokousta.

Kokousmateriaaleihin sisältyy:

  • Kokouksen esityslista
  • Vuoden 2018 toimintasuunnitelma
  • Talousarvio vuodelle 2018
  • Strategia vuosille 2018-2020
  • Lista ehdokkaista
  • Valtakirja jäsenille

Syyskokous on kaikille EYP Finlandin jäsenille avoin. Kokoukseen voi osallistua ja kokouksessa äänestää vain, mikäli on maksanut vuoden 2017 EYP Finlandin jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Jäsenmaksulasku löytyy täältä: EYP Finlandin jäsenmaksu 2017. Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun, olethan yhteydessä pääsihteeriimme Maiju Tuomaiseen osoitteeseen maiju.tuomainen@eypfinland.org.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä yksi ääni. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirja täytyy toimittaa kevätkokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana ja tulostettuna kopiona. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Huomatkaa, että sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava yhdistyksen jäseniä sekä maksanut yhdistyksen vuoden 2017 jäsenmaksun. Ilta jatkuu vuosijuhlilla sinne ilmoittautuneille.

Valtakirjan löydät täältä: Valtakirja

Syyskokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen, sekä vuosijuhlaan!
Juuli Salonen 
President | Puheenjohtaja
European Youth Parliament Finland
E-mail: juuli.salonen@eypfinland.org

European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry
Asemapäällikönkatu 1 (2. krs.)
00520 Helsinki
www.eypfinland.org