fbpx

Haku EYP Finlandin toimikuntiin | Call for EYP Finland’s Committees

By Matti Lötjönen • 21 tammikuun, 2018

Haku EYP Finlandin toimikuntiin on nyt auki! Toimikunnat tarjoavat jäsenille matalan kynnyksen tavan vaikuttaa meidän yhteiseen toimintaan. Toimikunnissa voit kehittää esimerkiksi tiimityöskentely-, projektinhallinta-, edustamis-, varainkeruu- tai järjestämistaitojasi! Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan motivaatio ja innokkuus on tärkeintä!

Haun ja lisätietoa löydät täältä: https://goo.gl/forms/TKu79GKZ93YgKTk63. Hae 31.1 mennessä!


You can now apply to EYP Finland’s Committees! Committees offer low-threshold ways for the members of EYP Finland to influence our activities. You will get to improve your teamwork, project management, presentation, fundraising and organising skills! Previous experience is not required, as motivation and enthusiasm are most important!

You can find the call and more information here: https://goo.gl/forms/TKu79GKZ93YgKTk63. Apply the latest on 31.1.