fbpx

Hae projektityöntekijäksi kehittämään Nuorten Eurooppa-hanketta!

By pixels • 19 huhtikuun, 2018


EYP Finland etsii nyt projektityöntekijää yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa toteutettavaan Nuorten Eurooppa -hankkeeseen ajalle 30.4.–8.6.2018!

Nuorten Eurooppa -hankkeessa järjestetään oppitunnin mittaisia parlamenttisimulaatioita yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa ympäri Suomea. Nuorten Eurooppa -hanke on Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston hanke, jonka käytännön toteutuksesta EYP Finland vastaa vuonna 2018. Hankkeen avulla kannustetaan nuoria keskustelemaan sekä ottamaan kantaa ajankohtaisiin EU-asioihin. Infopäivän aikana tutustutaan Euroopan parlamentin toimintaan niin esitelmän kuin toiminnallisen parlamenttisimulaation avulla, jonka aikana nuoret pääsevät hyppäämään meppien saappaisiin ja tekemään päätöksiä ajankohtaisista EU-asioista. Jos sinua sytyttää ajankohtaiset eurooppalaiset aiheet ja eurooppatietoisuuden lisääminen kouluissa, niin hae meille projektityöntekijäksi!

Projektityöntekijänä tehtäviisi kuuluu:
– Parlamenttisimulaatioissa käytettyjen materiaalien suunnitteleminen ja päivittäminen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
– Hankkeen hallinnollisten materiaalien päivittäminen (mm palautelomakepohjat)
– Hankkeen tietojen päivittäminen nettisivuille ja mainostuksen suunnittelu
– Koulukiertäjien rekrytoiminen toukokuun aikana
– Koulukiertäjien kahden koulutuspäivän sisällön suunnittelu ja toteutus touko-kesäkuun vaihteessa

Parlamenttisimulaatio -hanke on toiminut jo useamman vuoden ajan, joten pohjat löytyvät jo aiemmista vuosista. Projektityöntekijänä sinun tuleekin arvioida aiemman vuosien materiaalit ja luoda myös uusia materiaaleja ajankohtaisista eurooppalaisista aiheista. Sinulla tulee olemaan kokoajan apunasi innostava ja tukeva esihenkilö, joten tulet saamaan vahvan ja selkeän perehdytyksen tehtävään.

Edellytämme hakijalta:
– Vahvaa kiinnostusta EU-asioihin, vankkaa yhteiskunnallista ymmärrystä ja tietoa ajankohtaisista eurooppalaisista aiheista
– Arvostamme aiempaa kokemusta nuorten ryhmien ohjaamisesta ja epämuodollisten koulutusmetodien käytöstä
– Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta EYP Finlandin toiminnasta ja/tai kokemusta koululähettiläänä toimimisesta parlamenttisimulaatioissa
– Tarvittavaa kielitaitoa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi materiaalien päivittämiseen
– Itsenäistä ja itseohjautuvaa työotetta projektinaikana. Voit itse aikatauluttaa, miten tahdot työskennellä. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta vierailla työskennellä EYP Finlandin toimistolla Helsingissä kerran viikkoon työaikana

Mitä tarjoamme?
– Innostavan ja tukevan ilmapiiri sekä selkeän perehdytyksen rooliin
– Kurkistuksen valtakunnallisen koulutuksellisen nuorisojärjestön toimintaan ja hankehallinnointiin
– Mahdollisuuden työskennellä etänä ja aikatauluttaa työskenteleminen sinulle sopivalla tavalla. Meillä on kuitenkin työpiste varattuna sinulle pääsihteerimme rinnalla toimistollamme Allianssi -talossa Helsingissä, mikäli koet toimistossa työskentelemisen sinulle tehokkaammaksi.

Projektityöntekijän arvioitu työaika on 60 tuntia ja työskentely tulee tapahtumaan ajalla 30.4.–8.6.2017. Arvioitu työaika on 10 tuntia per viikko mutta toivomme sinulta joustavuutta tämän suhteen. Tehtävästä maksettava korvaus on 750 euroa. Korvaamme myös matkakulusi EYP Finlandin toimistolle Helsinkiin tarvittaessa.

Hakuohjeet
Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen rekry@eypfinland.org otsikolla “Projektityöntekijä” 20.4. kello 12:00 mennessä. Teemme valinnat viikolla 17. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnasta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa pääsihteeri Maiju Tuomainen joko sähköpostitse maiju.tuomainen@eypfinland.org tai puhelimitse +358 44 970 7743 (Maanantaina 16.4. ja keskiviikkona 18.4. klo 9–15)

Tietoa EYP Finlandista:
European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry on vuonna 2001 perustettu poliittisesti sitoutumaton koulutuksellinen nuorisojärjestö, jolla on viisi paikallisjärjestöä ja lähes 1700 jäsentä ympäri Suomen. EYP Finland edistää nuorten vaikutusmahdollisuuksia ja tietämystä ajankohtaisista asioista tarjoamalla foorumin oppimiselle ja mielipiteiden ilmaisulle. EYP Finland on yksi kansainvälisen EYP:n kansallinen komitea, joita on tällä hetkellä 40 eri maassa. EYP Finland pyörii pääosin vapaaehtoisvoimin ja toimintamme on nuorilta nuorille, joten pääset mukaan osaksi interaktiivista ja innostavaa kansainvälistä ilmapiiriä.