fbpx

EYP Finland etsii korkeakouluharjoittelijaa

By Pieta Salonen • 15 kesäkuun, 2022

Tule meille harjoittelijaksi!

EYP Finland ry etsii korkeakouluharjoittelijaa ajalle 15.8.–14.12.2022. Työtehtäviin kuuluu yhdistyksen Eurooppalainen kansalaisuutesi -hankkeen koordinointia sisältäen mm. yhteydenpitoa oppilaitoksiin, kouluvierailujen koordinointia ja toteutusta sekä viestinnällisiä tehtäviä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta yhteiskunnallisen koulutuksen ja nuorten kansainvälistymisen teemoista
  • Hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja 
  • Järjestelmällisyyttä ja oman ajankäytön organisointitaitoa
  • Aktiivista asennetta järjestötyöhön
  • Sujuvia teknisiä taitoja
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Valmiutta satunnaiseen matkustamiseen kotimaassa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta järjestötyöstä tai kouluyhteistyöstä, ruotsin kielen taitoa ja viestinnällistä osaamista.

Työaika on 37,5 h /vko. Työ saattaa sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Työpaikkana on toimistomme Allianssi-talossa Pasilassa, mutta tarjoamme hyvin joustavat etätyöskentelymahdollisuudet. EYP Finlandilla työskentelee myös kokoaikainen pääsihteerimme.

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakuohjeet

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään 24.7.2022 mennessä sähköpostilla: rekry@eypfinland.org. Haastattelut pidetään viikolla 30 ja valinta pyritään tekemään 1.8.2022 mennessä.

Harjoittelijan palkka on 1400 € / kk. Yliopiston harjoittelutukea ei vaadita, mutta katsomme sen eduksi.


Lisätietoja antaa yhdistyksen pääsihteeri Pieta Salonen: pieta.salonen@eypfinland.org, puh. 044 970 7743. Soittoajat pe 17.6. klo 10-11, ti 19.7. klo 14-16 ja to 21.7. klo 13-14.