EYP Finlandin syyskokous 2020

Kaupunki: Helsinki
Päivämäärät: 12.12 - 13.12.2020

Hyvät jäsenet, 

Tervetuloa European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n syyskokoukseen lauantaina 12.12.2020 kello 12.00 alkaen. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista 5.12. mennessä.

Paikka ja aika

Syyskokous pidetään Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Koronaviruspandemian takia pyydämme kaikkia jäseniä osallistumaan ensisijaisesti etäyhteyden kautta ja tulemaan kokouspaikalle vain siinä tapauksessa, että etäosallistuminen ei ole sinulle mahdollista.

Kokous alkaa lauantaina 12.12.2020 klo 12.00 ja kestää noin klo 16.00 saakka. Jos kokouksen asioita ei olla käsitelty siihen mennessä, kokousta jatketaan seuraavana päivänä 13.12.2020 klo 12.00 kunnes kaikki kohdat ovat käsitelty. Tällä järjestelyllä pyrimme välttämään liian pitkää yhtäjaksoista kokoustamista.

Kokouksessa käsiteltävät asiat

Kokouksessa:

  • Hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021
  • Valitaan hallitus vuodelle 2021
  • Valitaan tilintarkastajat vuodelle 2021
  • Päätetään kokouksessa käytettävästä äänestys- ja vaalijärjestyksestä
  • Päätetään yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta

Kokousmateriaalit löydät kootusti täältä. Kansiosta löydät myös hallitusehdokkaiden tiedot, joita päivitetään tarvittaessa sekä valtakirjan.

Kokoukseen ilmoittautuminen

Yhdistyksen hallituksen päätöksellä kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen viimeistään 5.12. Kokoukseen ilmoittautuminen tapahtuu täältä.

Äänestyskäytännöt

Kokous on kaikille EYP Finlandin jäsenille avoin. Jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni.

Kokouksessa voi äänestää vain, jos on maksanut vuoden 2020 EYP Finlandin jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun tai haluat maksaa sen, olethan yhteydessä pääsihteeriimme (info@eypfinland.org).

Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirja täytyy toimittaa kokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana. Valtakirja pyydetään toimittamaan poikkeustilanteessa sähköpostilla: info@eypfinland.org. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Huomatkaa, että sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava äänioikeutettuja yhdistyksen jäseniä.

Etääänestyksen tarkemmasta toteutuksesta päätetään kokouksessa käsiteltävässä äänestys- ja vaalijärjestyksessä.

Kokouksen kieli

Kokous pidetään englanniksi, mutta voit tehdä kysymyksiä ja kommentteja myös suomeksi tai ruotsiksi. Tarvittaessa kokous käännetään myös suomeksi.

Mikäli tarvitset apua Zoomin käytössä, voit olla meihin yhteydessä: +358 44 970 7743 tai info@eypfinland.org.

Lämpimästi tervetuloa (etä)kokoukseen!

Terveisin, 
EYP Finlandin hallitus