Etsimme osa-aikaista projektikoordinaattoria FACT-hankkeeseen

12.06.2023

Haluatko lisätä kansalaisten kykyä tunnistaa disinformaatiota ja edistää faktantarkistusosaamista? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä tai hanketyössä? Onko EU-tietoisuuden vahvistaminen sinulle tärkeää? Haluatko edistää äänestysaktiivisuutta? Tule meille projektikoordinaattoriksi!

EYP Finland ry etsii osa-aikaista projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 1.9.2023-30.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Projektikoordinaattori vastaa FACT-hankkeen toteutuksesta, seurannasta, raportoinnista ja taloudesta yhdessä EYP Finlandin pääsihteerin kanssa. Projektikoordinaattorin työ sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten tapahtumatuotantoa, yhteydenpitoa kansainvälisiin kumppaneihin, raportointia, viestintää ja hankkeen markkinointia.

Foster Awareness on the relevance of Checking the Truth (FACT) -hankkeen tavoitteena on lisätä kansalaisten kykyä tunnistaa disinformaatiota, edistää faktantarkistusosaamista ja kampanjoida äänestysaktiivisuuden lisäämiseksi Euroopan parlamentin vaaleissa 2024. Hankkeessa koulutetaan nuoria faktantarkistajia, jotka puolestaan ohjaavat ja kouluttavat yli 55-vuotiaita aiheesta mm. kampanjoiden avulla. Mukana on yhdeksän partneria eri Euroopan maista. Hankkeen myötä useampi henkilö oppii faktantarkistukseen liittyviä taitoja, lisää tietoisuuttaan ilmiöstä ja digitaalinen informaatiolukutaito ymmärretään aiempaa paremmin kansalaistaitona.

Toivomme hakijalta:

 • Itsenäistä työotetta ja itseohjautuvuutta
 • Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
 • Hyviä viestintä- ja ryhmätyötaitoja
 • Järjestelmällisyyttä ja oman ajankäytön organisointitaitoa
 • Ymmärrystä nuorten kanssa työskentelystä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Valmiutta satunnaiseen matkustamiseen kotimaassa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta hanke- tai projektiluontoisesta työstä, perehtyneisyyttä EU-asioihin ja soveltuvia opintoja.

Tarjoamme työntekijälle:

 • Joustavat etätyöskentelymahdollisuudet ja työajat, jotka voi sovittaa yhteen esimerkiksi opintojen kanssa
 • Monipuoliset ja kehittävät työtehtävät
 • Perehdytyksen ja tukea työhön
 • Pienen ja tarmokkaan työporukan sekä innokkaan EYP-vapaaehtoisyhteisön
 • Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin työajalla

Hankekoordinaattorin työaika on 50 % (keskimääräinen työaika 18,75 t/vko), ja tehtävästä maksetaan palkkaa 1200 €/kk. Projektikoordinaattori saa perehdytyksen tehtävään ja tukea työnsä suorittamiseen. Vaikka projekti käynnistyy varsinaisesti vasta 1.9.2023, toivomme, että voisit osallistua jo elokuun alussa viikolla 32 pidettävään muutaman päivän palkalliseen koulutukseen hankkeen sisällöstä ja EYP:n toiminnasta.

Työpaikkana on toimistomme Allianssi-talossa Pasilassa, mutta tarjoamme hyvin joustavat etätyöskentelymahdollisuudet. Näin ollen projektikoordinaattorin ei tarvitse asua Helsingissä. EYP Finlandilla työskentelee myös kokoaikainen pääsihteerimme. 

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakuohjeet

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 9.7.2023 sähköpostilla: rekry@eypfinland.org. Toivomme hakemustasi kuitenkin mahdollisimman pian hakuajan puitteissa. Otsikoi viesti “Projektikoordinaattori”. Kerro hakemuksessasi ainakin, miksi haluat meille projektikoordinaattoriksi  ja millaista osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haastattelut pidetään etänä viikolla 28, ja valinta pyritään tekemään 17.7.2023 mennessä. Lisätietoja antaa yhdistyksen pääsihteeri Tuomas Karvonen: tuomas.karvonen@eypfinland.org, puh. 044 970 7743. Soittoajat pe 30.6. klo 10-11, ti 4.7. klo 10-11 ja to 6.7. klo 10-11.