EYP Finland etsii pääsihteeriä!

08.07.2019

European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry etsii uutta pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan nykyisen pääsihteerin siirtyessä uusiin tehtäviin.

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiiviksi kansalaisiksi.

Pääsihteerin tehtäviin kuuluu hallinnon ja taloushallinnon tehtävät, kuten rahoitushakemusten tekeminen ja raportointi. Pääsihteeri osallistuu toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhdistyksen hallituksen kanssa. Pääsihteeri toimii syksyisin myös projektityöntekijän esihenkilönä ja muina aikoina koordinoi useita hankkeita.

Edellytämme:
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Taitoja koordinoida ja kehittää yhdistyksen toimintaa
• Vahvaa ymmärrystä järjestötoiminnasta
• Kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä
• Järjestelmällisyyttä ja oman ajan organisointitaitoa
• Oma-aloitteista työotetta

Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. Toivomme hakijalta matkustusvalmiutta sekä valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Järjestönä tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin osana laajaa kansainvälistä verkostoa. Tehtävä antaa mahdollisuuden luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopassa sekä kouluttautua ja kehittää taitojaan työajalla sopimuksen mukaan.

Työaika on 37,5 h / vko. Työpaikkana on toimistomme Allianssi-talossa Helsingissä. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika on 23.7. saakka. Vapaamuotoinen työhakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköpostilla: rekry@eypfinland.org. Haastattelut ovat viikolla 31.

Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Matti Lötjönen, matti.lotjonen@eypfinland.org. Yhdistyksen nykyinen pääsihteeri Julia Kahelin kertoo myös mielellään lisää julia.kahelin@eypfinland.org.