EYP Finland etsii projektikoordinaattoria

29.03.2020

EYP Finland ry etsii osa-aikaista projektikoordinaattoria Tunne Eurooppa -hankkeeseen ajalle 1.5.2020–31.12.2020

Tunne Eurooppa -hankkeessa nuoret vapaaehtoiset ohjaavat mobiilipohjaisia Eurooppa-pelejä yläkouluissa ja toiseen asteen oppilaitoksissa. Mobiilipelin avulla EU:n toimintaperiaatteet tulevat nuorille tutuksi. Pelissä käsitellään EU:n ajankohtaisia asioita, kuten ilmastonmuutosta ja brexitiä sekä nuoriin kohdistuvia asioita, kuten äänestämistä, opiskelua ja liikkumista EU-maissa.

Projektikoordinaattori tukee hankkeen vapaaehtoisia, kouluttaa heidät tehtäviin, markkinoi hanketta oppilaitoksille ja välittää kouluvierailupyynnöt vapaaehtoisille. Hankkeen lopuksi koordinaattori tekee raportin hankkeen tuloksista. Koordinaattori myös käsittelee vapaaehtoisten kulukorvauslomakkeet ja seuraa hankkeen taloudellista tilaa. Halutessaan koordinaattori voi osallistua myös mobiilipelin sisällölliseen kehittämiseen. 

Projektikoordinaattorin palkka on yhteensä 4500 € koko hankkeen ajalta (15 € / tunti, työaika maksimissaan 300 tuntia).

Toivomme hakijalta:

  • kokemusta tai kiinnostusta nuorten (noin 16-22-vuotiaat) vapaaehtoisten innostamiseen ja ohjaamiseen
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta, esiintymiskokemus lasketaan eduksi
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi 
  • kokemus EYP Finlandin toiminnasta lasketaan eduksi

Tarjoamme työntekijälle:

  • joustavat työajat, jotka voi sovittaa yhteen esimerkiksi opintojen kanssa
  • monipuoliset ja kehittävät työtehtävät
  • arvokasta työkokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista ja kouluyhteistyöstä
  • mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työtehtävissäsi
  • mahdollisuus osallistua koulutuksiin työajalla

EYP Finlandin toimisto sijaitsee Pasilassa Allianssi-talolla. Projektikoordinaattori voi työskennellä toimistolla tai halutessaan tehdä suurimman osan työtehtävistä etänä. Näin ollen koordinaattorin ei tarvitse asua Helsingissä.

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi. EYP Finland toteuttaa Tunne Eurooppa -hankkeen yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakuohjeet

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen rekry@eypfinland.org 12.4.2020 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään viikon 16 aikana.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Matti Lötjönen: rekry@eypfinland.org,  p. +358 40 532 0383.