EYP Finland hakee vapaaehtoisia vierailemaan 2. asteen oppilaitoksissa

23.08.2022

Haemme vapaaehtoisia vierailemaan oppilaitoksissa syksyllä 2022 sekä toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoita toimimaan koulunsa EYP lähettiläänä.

Lähde kouluvierailijaksi ja kerrytä merkityksellisiä akateemisia taitoja ja työelämätaitoja.

Kiinnostavatko sinua yhteiskunnalliset kysymykset? Opiskeletko toisen asteen oppilaitoksessa tai haluaisitko olla nuorten kanssa tekemisissä? Haluaisitko saada kokemusta esiintymistaidoista ja päästä mukaan mahtavaan kansainväliseen EYP-porukkaan?

Tule kanssamme opettamaan nuoria EU-aiheista ja lisäämään tietoutta EYP:n toiminnasta! Aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöskentelystä ei tarvita, motivaatio ja kiinnostus riittävät. Vapaaehtoisemme kiertävät syys- ja lokakuun 2022 aikana kouluja lähialueillaan pitäen lyhyitä noin 20 minuutin esitelmiä EU:sta ja EYP:n toiminnasta. Tarjoamme sinulle koulutuksen ja materiaalit esityksen pitämiseen. Mahdolliset matkakulut korvataan.

Ensimmäiset koulutukset vapaaehtoisille pidetään jo torstaina 1.9. klo 17-18 (ENG) (paikka: Keskuskirjasto Oodi ja Zoom) ja maanantaina 5.9. klo 18-19 (FI) (paikka: Keskuskirjasto Oodi ja Zoom), joten ilmoittaudu mukaan nopeasti.

Kouluvierailuiden tarkoitus on saada nuoria innostumaan Euroopan Unionin kysymyksistä sekä yhteiskunnallisista asioista sekä saada heitä lähtemään mukaan EYP:n toimintaan. Tarkoituksemme on syys-lokakuussa rekrytoida nuoria marraskuun 2022 paikallisistuntoihin Nokialla ja Salossa.

Mitä tarjoamme sinulle

Saat tehtävästä merkityksellistä kokemusta työelämän kannalta, todistuksen tehtävistäsi, opit itse lisää EU-aiheista, politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä ja saat kokemusta luottamustehtävässä toimimisesta.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kolmen toteutuneen vierailun jälkeen vuosijuhlalipun -50 % alennettuun hintaan ja kuuden toteutuneen vierailun jälkeen lippu on sinulle ilmainen! EYP Finlandin vuosijuhlat pidetään Suomessa joulukuussa 2022.

Hae kouluvierailijaksi tästä

Onko koulussasi vielä EYP:n yhteyshenkilöopiskelijaa? Lähde oman oppilaitoksesi EYP Finlandin lähettilääksi!

Opiskeletko lukiossa tai ammattikoulussa, oletko vanha EYP Finlandin jäsen tai aikaisemmin osallistunut tapahtumaamme, haluaisit saada kavereitasi mukaan toimintaan ja haluaisit kerryttää hyödyllistä kokemusta tulevaisuuden uraasi varten?

Lähettiläänä edustat EYP Finlandia koulussasi, toimit yhteyshenkilönä koulusi ja EYP Finlandin välillä, pidät esityksiä EYP:n toiminnasta koulussasi ja levität tietoa EYP:n paikallisistunnoista. Olet siis oman koulusi henkilökohtainen EYP kouluvierailija sekä linkki koulusi ja EYP Finlandin välillä. Tehtävä sisältää enemmän vastuuta kuin kouluvierailijan tehtävät, mutta voit halutessasi tehdä molempia. EYP Finlandin koululähettilään tehtävät kestävät lähtökohtaisesti opintojesi loppuun saakka.

Hae koulusi lähettilääksi tästä

Kouluvierailijaksi- tai lähettilääksi lähteminen on helppo tapa päästä mukaan EYP:n toimintaan.

Ota yhteyttä

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat lähteä mukaan, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä Saara Moisioon Whatsappissa +358 45 783 609 98 tai sähköpostilla saara.moisio@eypfinland.org.