Hae nyt Eurooppa-pelin ohjaajaksi!

09.05.2019

EYP Finland tekee yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa Eurooppa-pelin, jota EYP Finlandin koululähettiläät ohjaavat syksyllä 2019 oppilaitoksissa ympäri Suomea! Haku Eurooppa-pelin lähettilääksi on nyt auki – hae mukaan!

Eurooppa-peli on osallistava mobiilipeli, jonka avulla EU:n toimintaperiaatteet tuodaan tutuksi uudella ja innostavalla tavalla. Pelissä käsitellään EU:n ajankohtaisia asioita, kuten informaatiovaikuttamista, ilmastonmuutosta ja nuoriin kohdistuvia asioita, kuten äänestämistä, opiskelua ja liikkumista EU-maissa. Tutuksi tulevat myös EU:n arvot, tavoitteet, toimielimet, päätöksenteko ja käytännön toiminta. Pelin tehtävät ovat erilaisia monivalinta- ja yhdistelytehtäviä tai luovia tehtäviä, joihin oppilaat voivat vastata äänen, videon, kuvan tai tekstin avulla.

Peliohjaajana tarvitset siis hyviä esiintymis- ja keskustelutaitoja, kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin sekä intoa nuorten kanssa työskentelyyn! Aikaisempi kokemus nuorten ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Vierailuista maksetaan 57 € palkkio/vierailu ja matkakorvaukset julkisten kulkuvälineiden mukaan. Kouluvierailut toteutetaan arkipäivisin kouluaikaan koulujen syyslukukauden aikana. Tunnit ovat kestoltaan oppitunnin mittaisia (noin 75-90 min). Voit tehdä kouluvierailuja lukukauden aikana noin 1-3, tai halutessasi runsaasti enemmänkin! Kouluvierailut toteutetaan kunkin peliohjaajan lähialueella. Toivomme hakemuksia ympäri Suomea. Lisäksi haemme aluekoordinaattoreita, jotka koordinoivat kouluvierailupyyntöjä alueensa peliohjaajien kanssa. Aluekoordinaattorit saavat 150 € kertakorvauksen.

Peliohjaajana toimiminen edellyttää osallistumista Helsingissä 30.8. järjestettävään koulutukseen noin klo 12-16. Koulutuksessa tutustutaan peliin ja käydään läpi innostavan ohjaamisen metodeja. Osallistujien matkakulut korvataan.

Hae peliohjaajaksi täällä 26.5. mennessä. Kerro meille myös lyhyesti, miksi juuri Sinä olisit loistava peliohjaaja. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viikon 23 aikana.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä info@eypfinland.org tai soita EYP Finlandin pääsihteerille Julialle: 044 970 7743