Kevätkokouskutsu 29.4.2018 Piikkiössä

23.04.2018

Hyvät jäsenet,

Tervetuloa European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n kevätkokoukseen sunnuntaina 29.4.2018 kello 13.00 alkaen. Jäseniä kuitenkin pyydetään saapumaan paikalle jo kello 12.30. Kokous pidetään Pontelan nuoristotalolla osoitteessa Pontelanmäki 5. Nuorisotalolle pääsee helposti bussilla Turun keskustasta n. 20 minuutissa. Kokouksessa käsitellään vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2018 osavuosikertomus.

Kokousasiakirjat on julkaistu täällä. Tutustuthan niihin huolella ennen kokousta.

Kokousmateriaaleihin sisältyy:

Kevätkokous on kaikille EYP Finlandin jäsenille avoin. Kokoukseen voi osallistua ja kokouksessa äänestää vain, mikäli on maksanut vuoden 2018 EYP Finlandin jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun, voit tarkastaa sen kirjautumalla omalle tilillesi EYP Finlandin jäsenrekisterissä. Voit myös ottaa yhteydessä pääsihteeriimme Maiju Tuomaiseen osoitteeseen maiju.tuomainen@eypfinland.org.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä yksi ääni. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirjapohja kevätkokoukseen löytyy kevätkokousmateriaalien lopusta. Valtakirja täytyy toimittaa kevätkokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana ja tulostettuna kopiona. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Huomatkaa, että sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava yhdistyksen jäseniä sekä maksanut yhdistyksen vuoden 2018 jäsenmaksun.

Kevätkokouksessa on mahdollista asettua ehdolle hallituksen varajäseneksi. Varajäsenellä ei ole päätösvaltaa mutta hän pääsee itse vaikuttamaan itselleen kiinnostaviin osa-alueisiin EYP Finlandin toiminnassa. Mikäli et pääse paikalle kevätkokoukseen ja haluat asettua ehdolle, lähetä perustietosi ja lyhyt motivaatiokirje (EYP-kokemuksesi, motivaatiosi hakea varajäseneksi) osoitteeseen rekry@eypfinland.org viimeistään 29.4. klo 12 mennessä. Hakemuksesi esitellään jäsenistölle kevätkokouksessa. Kevätkokouksessa on mahdollista esittää kysymyksiä ehdokkaille.

Kevätkokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta järjestöpäiville tulevat täyttäkää ilmoittautumislomake täällä.

Kevätkokouksen ja järjestöpäivien Facebook-tapahtumaan pääset täältä.

Lämpimästi tervetuloa sekä kevätkokoukseen, että järjestöpäiville!

Iida Kalliokoski
President | Puheenjohtaja