Opettaja! Tilaa EU-tietoisku luokallesi

23.08.2022

Järjestämme syys-lokakuussa 2022 koulukiertueen, jossa kerromme toisen asteen oppilaitosten opiskelijoille EU:sta sekä EYP Finlandin tapahtumista.

Mistä asioista Euroopan Parlamentissa päätetään? Miten lopputulokseen päästään? Miksi kansalaisten aktiivisuus yhteiskunnallisissa kysymyksissä on tärkeää? Miten EU vaikuttaa Suomen politiikkaan ja yhteiskuntaan? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pureudumme Euroopan nuorten parlamentin istunnoissa, joihin etsimme jatkuvasti uusia osallistujia toisen asteen opiskelijoiden ja 15-22-vuotiaiden nuorten joukosta.

Järjestämme syys-lokakuussa 2022 koulukiertueen, jossa kerromme nuorille EU:sta sekä Euroopan nuorten parlamentin tapahtumista noin 20 minuutin esityksen aikana. Kouluvierailulla pyrimme innostamaan nuoria osallistumaan syksyn istuntoihimme, joissa nuoret pääsevät syventymään EU:n toimintaan, päätöksentekoon ja vaihtuviin teemoihin, harjoittelemaan englanninkielen taitojaan sekä ystävystymään eri kaupunkien nuorten kanssa. Syksyllä 2022 meillä on kaksi istuntoa

Tampere 4.-6.11.2022 

Theme: All for all: Cooperation and solidarity paving the path for conflict resolution in Europe

Salo 18.-20.11.2022 

Theme: Small actions, big impact: Citizen engagement for a more sustainable Europe.

Kierrämme pääasiassa toisen asteen oppilaitoksia ja esityksemme sopii erinomaisesti esimerkiksi yhteiskuntaopin ja opinto-ohjaajan tunnille, mutta se voidaan halutessa järjestää myös koko koululle. Vierailu on täysin maksuton. Vuonna 2022 toteutamme vierailuja paikan päällä ja etäyhteyksin. Kuka tahansa opettaja voi tilata esityksemme tämän lomakkeen avulla.

Tilaa kouluvierailu luokallesi

Opettajat voivat ilmoittaa istuntoihin mukaan vähintään neljän opiskelijan delegaation tämän kaavakkeen kautta. Yksittäiset opiskelijat voivat myös ilmoittautua mukaan tältä sivulta. Voitte esimerkiksi kutsua Euroopan nuorten elegaation edustajan tunnillenne käymään ja tämän jälkeen ilmoittaa halukkaat opiskelijat delegaationa mukaan!

Lisäkysymysten herätessä ota yhteyttä EYP Finlandin harjoittelijaan Saara Moisioon sähköpostitse saara.moisio@eypfinland.org tai puhelimitse +358 45 783 609 98.