Syksyn alueellisten istuntojen delegaattihaku on auennut!

04.09.2018

EYP Finland järjestää jälleen syksyllä 2018 neljä Euroopan nuorten parlamentin istuntoa, jotka kokoavat yhteensä satoja 15-22 -vuotiaita nuoria keskustelemaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista kansainväliseen suurtapahtumaan. Vuonna 2018 istunnot järjestetään Salossa, Kuopiossa, Tampereella ja Vaasassa.

Istunnot jäljittelevät Euroopan parlamentin toimintaa. Niiden aikana pääset oppimaan työelämässä tärkeitä argumentointi- ja neuvottelutaitoja sekä syventämään kielitaitoasi. Samalla tutustut uusiin ihmisiin ja pääset kehittämään verkostojasi tulevaisuuden päättäjien kanssa hauskanpidon ohella. Haluamme auttaa sinua tulemaan tulevaisuuden aktiiviseksi kansalaiseksi!

Istuntojen ohjelma jakautuu kolmeen osaan: ryhmäytyminen, komiteatyö ja yleiskokous. Pääset keskustelemaan aiheista komiteassa ja muodostamaan ratkaisuista päätöslauselman, josta väitellään ja äänestetään istunnon huipentavassa yleiskokouksessa.

Istuntojen teemat vuonna 2018 ovat:

Salo 12.-14.10. Sosiaalinen vastuu – nuorten ja mahdollisuuksien Eurooppa

Kuopio 2.-4.11. Demokratia – kohti osallistavaa kansalaisyhteiskuntaa

Tampere 9.-11.11. Yrittäjyys – avain taloudelliseen kehitykseen

Vaasa 16.-18.11. Kestävä kehitys – Euroopan kaupungit edelläkävijöinä

Ilmoittautuminen syksyn istuntoihin on nyt auki.  Istuntoon voi ilmoittautua joko yksin tai kaverin kanssa. Kaikki 15-22 -vuotiaat yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneet nuoret ovat tervetulleita tapahtumiin. Ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtumista täällä.

Tätä tapahtumaa et halua missata – istunnoissa tavataan!