Tervetuloa kevätkokoukseen 27.4.2019!

17.04.2019

Tervetuloa European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n kevätkokoukseen lauantaina 27.4.2019 kello 12.30 alkaen!

Jäseniä pyydetään saapumaan paikalle jo kello 12.00. Kokous pidetään Allianssi-talolla, osoitteessa Asemapäällikönkatu 1. Mikäli tulet junalla muualta Suomesta, suosittelemme jäämään pois Pasilan asemalla.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokousasiakirjat on julkaistu täällä. Tutustuthan niihin huolella ennen kokousta.

Kokousmateriaaleihin sisältyy:

Kevätkokous on kaikille EYP Finlandin jäsenille avoin. Kokouksessa voi äänestää vain, mikäli on maksanut vuoden 2019 EYP Finlandin jäsenmaksun 10 € tai elinikäisjäsenmaksun. Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun, voit tarkistaa sen kirjautumalla tilillesi EYP Finlandin jäsenrekisterissä. Voit myös ottaa yhteyttä pääsihteeriimme Juliaan: julia.kahelin@eypfinland.org.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella yhdistyksen jäsenellä yksi ääni. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouksessa läsnä oleva varsinainen yhdistyksen jäsen voi edustaa valtakirjalla yhtä (1) poissaolevaa jäsentä. Valtakirjapohja kevätkokoukseen löytyy kevätkokousmateriaalien lopusta. Valtakirja täytyy toimittaa kevätkokoukseen sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen allekirjoittamana ja tulostettuna kopiona. Skannattu tai sähköinen allekirjoitus ovat päteviä. Huomatkaa, että sekä valtuuttavan että valtuutetun jäsenen on oltava yhdistyksen jäseniä sekä maksanut yhdistyksen vuoden 2019 jäsenmaksun.

Perjantaina 26.4.2019 Helsingissä järjestetään EYP Finlandin jäsenpäivä. Päivällä klo 15 alkaen haastamme nuoria europarlamentaarikkoehdokkaita Nuorten äänellä Eurooppaan -tapahtumassa Eurooppa-salissa, jossa on myös keväiseen tapaan tarjolla simaa ja munkkeja. Tapahtumasta jatkamme yhdessä jäsenillalliselle ravintola Sandroon!  Tarjoamme jäsenille 20 € arvoisen illallisen ja jatkamme siitä iltaa Munkkiniemen nuorisotalolla. Ilmoittauduthan jäsenillalliseen ja mahdolliseen yöpymiseen tästä. 

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Ystävällisin terveisin,

Matti Lötjönen

Puheenjohtaja

European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry