EYP Finland etsii korkeakouluharjoittelijaa

12.06.2023

EYP Finland ry etsii korkeakouluharjoittelijaa ajalle 7.8.-6.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu Eurooppalainen kansalaisuutesi -hankkeessa työskentely sisältäen mm. yhteydenpitoa oppilaitoksiin, kouluvierailujen koordinointia ja toteutusta sekä viestinnällisiä tehtäviä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta yhteiskunnallisen koulutuksen ja nuorten kansainvälistymisen teemoihin
 • Hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja 
 • Järjestelmällisyyttä ja oman ajankäytön organisointitaitoa
 • Ymmärrystä nuorisoalasta tai nuorten kanssa työskentelystä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Valmiutta satunnaiseen matkustamiseen kotimaassa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta järjestöalasta ja oppilaitosyhteistyöstä, ruotsin kielen taitoa ja soveltuvia opintoja.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavia ja itsenäisiä tehtäviä nonformaalin koulutuksen ja Eurooppa-tietämyksen parissa
 • Perehdytyksen työtehtäviin ja tukea harjoittelun aikana
 • Pienen ja tarmokkaan työporukan sekä innokkaan EYP-vapaaehtoisyhteisön
 • Joustavat etätyöskentelymahdollisuudet
 • Harjoittelupalkan 1400 € / kk

Työaika on 37,5 h /vko. Työ saattaa sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Työpaikkana on toimistomme Allianssi-talossa Pasilassa, mutta tarjoamme hyvin joustavat etätyöskentelymahdollisuudet. Näin ollen korkeakouluharjoittelijan ei tarvitse asua Helsingissä. EYP Finlandilla työskentelee myös kokoaikainen pääsihteerimme.

Euroopan nuorten parlamentti Suomessa (EYP Finland ry) on koulutuksellinen ja puolueeton nuorisojärjestö. Missiomme on inspiroida ja vahvistaa nuorten eurooppalaisten mahdollisuuksia tulla avoimiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi.

Harjoittelija työskentelee Eurooppalainen kansalaisuutesi -hankkeessa mm. viestinnän ja koulukiertueen parissa. Hankkeen tarkoitus on lisätä nuorten mahdollisuuksia keskustella ja ottaa kantaa ajankohtaisiin EU-kysymyksiin. Hankkeen päätapahtumat ovat muutaman päivän mittaisia parlamenttisimulaatioita 15-22-vuotiaille nuorille. Tehtävänkuvan painotuksia voidaan muokata jonkin verran harjoittelijan omien toiveiden mukaisesti.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakuohjeet

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 9.7.2023 sähköpostilla: rekry@eypfinland.org. Toivomme hakemustasi kuitenkin mahdollisimman pian hakuajan puitteissa. Otsikoi viesti “Korkeakouluharjoittelija”. Kerro hakemuksessasi ainakin, miksi haluat meille korkeakouluharjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelun aikana ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haastattelut pidetään etänä viikolla 28, ja valinta pyritään tekemään 17.7.2023 mennessä.

Harjoittelijan palkka on 1400 € / kk. Harjoittelutukea ei edellytetä, mutta katsomme sen eduksi.

Lisätietoja antaa yhdistyksen pääsihteeri Tuomas Karvonen: tuomas.karvonen@eypfinland.org, puh. 044 970 7743. Soittoajat pe 30.6. klo 11-12, ti 4.7. klo 11-12 ja to 6.7. klo 11-12.