fbpx

Syyskokous, vuosijuhlat ja haku EYP Finlandin hallitukseen vuodelle 2017 auki

By Matti Lötjönen • 31 lokakuun, 2016

EYP Finlandin syyskokous ja vuosijuhla järjestetään Turussa lauantaina 26. marraskuuta 2016. Syyskokous järjestetään Turussa lauantaina 26. marraskuuta kello 12.30 alkaen. Kokous pidetään Turun yliopiston Ylioppilastalo A:n (Rehtorinpellonkatu 4 A) toisessa kerroksessa Turku-salissa. Kokous päättyy kello 16 mennessä.

Virallinen syyskokouskutsu ja kokousmateriaalit lähetetään jäsenistölle myöhemmin sähköpostitse. EYP Finlandin hallitus avaa kuitenkin jo haun hallitustoiminnasta kiinnostuneille. Toivomme, että kaikki hallitustoiminnasta kiinnostuneet ilmoittavat kiinnostuksestaan osoitteeseen laura.uusitalo(at)eypfinland.org maantantaihin 14. marraskuuta mennessä. Pyydämme kaikkia kiinnostuneita lähettämään samalla sähköpostitse liitteenä olevan ”ilmoitus ehdokkuudesta” -lomakkeen täytettynä. Ehdolle asettuminen on mahdollista myös paikan päällä vuosikokouksessa.

Ehdokkaiden ilmoitukset julkaistaan pian haun loppumisen jälkeen verkkosivuilla ja Facebookissa, jolloin yhdistyksen kaikilla jäsenillä on mahdollisuus tutustua ehdokkaisiin ennalta ja esittää heille kysymyksiä. Ehdokashaastattelut alkavat EYP Finland | Members -sivulla heti, kun ehdokasesittelyt on julkaistu osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/eypfinlandalumni/

Hallitustoiminnasta on mahdollista lukea lisää liitteenä olevasta dokumentista.

Samana päivänä vuosikokouksen kanssa järjestetään Turussa EYP Finlandin vuosijuhla. Juhlapaikkana toimii Turun Kupittaan paviljonki. Ravintola sijaitsee Turussa osoitteessa Pyhän Henrikin aukio, 20520 Turku. Vuo-sijuhla alkaa kello 19.00 ja tätä edeltää cocktail-tilaisuus kello 18.30 alkaen.

Vuosijuhlaillallisen hinta on 45 euroa sisältäen alku-, pää- ja jälkiruoan, alkumaljan, ruokajuoman sekä kahvin tai teen. Illan pukukoodi on tumma puku.

Mikäli tarvitset majoitusta vuosijuhlien yhteyteen, kannatta ottaa yhteys Turun EYP-läisiin. Vaihtoehtoisesti Turun hotelli- ja hostellitarjonta on hyvä vaihtoehto! Esimerkiksi Omenahotelli sijaitsee keskustassa.

Vuosijuhlan ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/Z2o4tnUrUH4D8a1v1

Ilmoittautuminen vuosijuhlaan päättyy maanantaina 14.11.2015. Jos vuosijuhlasta on kysyttävää, ota yhteys Eerika Vihlmaniin, eerika.vihlman(at)eypfinland.org!

Syyskokouksen Facebook-tapahtuma:  https://www.facebook.com/events/266034010459564/

Vuosijuhlan Facebook-tapahtuma:  https://www.facebook.com/events/182333688841044/.

Onnea ehdolle asettumiseen ja lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen ja vuosijuhlaan!

Lisämateriaalit

Ilmoitus ehdokkuudesta EYP Finlandin hallitukseen 2017

Hallitustoiminta EYP Finlandissa 2017